Vi er specialister indenfor gaming området.

Hvorfor skal man få bygget en Gamer pc hos Esbjerg IT? Fordi vi er specialister indenfor gaming området! For mange kan den nemme løsning være at købe en Gamer PC hos f.eks. Elgiganten, Power eller Bilka. Dette kan også være en rigtig god løsning hvis man hurtigt vil i gang, og ikke har de store krav. Vi anbefaler at gøre sig nogle tanker omkring følgende inden man køber sin nye Gaming PC. Kontakt os hvis du ønsker den bedste special byggede Gaming PC, som kan præcis hvad du drømmer om.

Hvad skal du spille?

Et af de første spørgsmå man skal stille sig selv når man skal købe ny Gaming PC er – Hvad skal jeg spille på den?

Vi anbefaler at bruge GameSystemRequirements til at finde ud af hvad de forskellige spil kræver. Kig KUN på Recomended requirements da det vil sikre dig den bedste oplevelse!

Når Du har fundet ud af hvilke spil der skal spilles og hvad GameSystemRequirements anbefaler, så skal man gøre op med sig selv om muligheder for opgraderinger og hvor lang tid man forventer at den lever op til de krav man har sat – Vores anbefaling er at vælge udstyr som vil kunne klare nye spil i fremtiden.

Mulighed for opgradering

En af de største fordele ved at få bygget en Gamer PC er klart den store mulighed for at opgradere senere hen af vejen. Typisk kan en Gamer PC, som er færdig bygget fra fabrikken, ikke opgraderes i samme omfang som ved en special bygget Gamer PC. De store mærker som MSI, HP, ASUS og Alienware bygger typisk deres PC’er med et bundkort og strømforsyning som ikke understøtter senere opgraderinger.

Vores Specialbyggede PC’er vil ALTID have mulighed for at kunne opgraderes! De typiske opgraderinger indenfor 1-3 år er:

  • Opgradering af RAM fra f.eks. 8GB – 16GB – 32GB
  • Opgradering af GPU – Grafikkort
  • Opgradering af Harddisk / Montering af ekstra

Hos Esbjerg IT bygger vi Gaming PC’er ud fra dine ønsker og vores kompetente vejledning. Vi har mange års erfaring indenfor Gaming verdenen og følger med i de nyeste trends og krav. Vores Gaming PC’er indeholder altid kvalitets komponenter fra anerkendte mærker. Vi går aldrig på kompromis med den rigtige løsning til dig som kunde.

Prisen på den gode Gaming oplevelse

Priserne behøver ikke at stikke helt af. En typisk all-around Gaming PC ligger et sted mellem 7000 – 10.000 kr. Dette kan dog spænde vidt og gå i begge retninger. En Specialbygget Gamer PC koster typisk det samme som en færdiglavet. Ved den Specialbyggede får du indflydelse på alt hvad der skal i, høj kvalitet på komponenterne. Derudover større muligheder for at opgradere senere. Vi bygger ud fra krav til Gaming PC’en og har naturligvis også forståelse for at alle har et budget. Vi går meget op i ærlighed hvilket giver dig en tryghed ved dit køb.