Hos Esbjerg IT tilbyder vi en lang række optimeringer – Den mest populære er vores Computer Optimering og Service Tjek

Oplever du en langsom opstart tid? Bliver din computer meget varm og lukker ned af sig selv? Oplever du, at det tager MEGET lang tid, fra du har åbnet browser vinduet, til du er på nettet? Så har du brug for et Computer Optimering & Service Tjek !

  • Vi renser din computer fysisk ved bla. trykluft. Her fjernes støv fra moduler, elektroniske komponenter og udformninger placeret på utilgængelige steder. Dette giver længere levetid & mindre støj fra blæsere.

  • Tjek af kabler og connector internt i din computer – Ældre udstyr kan have tærede kabler, eller en connector som er ved at falde ud pga. resonansen / rystelser.

  • Grundig gennemgang af apps, systemfiler og drivere. Fjernelse af  malware, cookies og fejl i registret. Vi booster opstartstiden og glæden ved at bruge computeren.

  • Der kan tilkøbes udskiftning af kølepasta for 200 kr. – Kølepasta er den “masse” som sidder mellem CPU og køle hoved, det sørger for at der er perfekt kontakt til køling af hjernen i din computer.

  • Aftørrer og rengjort – Vi sørger naturligvis altid for at din computer vil blive afleveret aftørret og rengjort.
Computer Optimering

OBS! Vi gør opmærksom på at hardware – harddiske i særdeleshed – bliver slidte med årene, derfor vil man aldrig opnår 100% kapacitet / hastighed ved en ældre computer.

Når vi er færdige – har du sikret dig, at din computer har fået de bedste vilkår.

Vi anbefaler at Computer Optimering & Service Tjek udføres min. 1 gang årligt, Det holder din computer i topform.

Se vores priser her!